Bergama Belediyesi Tarafından Düzenlenen Aşure Hayrı Cuma Namazı Sonrası Yeni Camii’nde Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Bergama Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Hayrı Cuma Namazı sonrası Yeni Camii’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Aşure hayrına AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, protokol üyeleri, vatandaşlar, Belediye çalışanları yoğun katılım gösterdi.

Belediyenin işçisiyle, memuru ile kadim şehir Bergama’ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Belediye ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz aşure hayrını gerçekleştirdik. Hayrımıza katılan herkese çok teşekkür ederim. Allah yapılan tüm hayırları kabul etsin” dedi.