Tiyatrocu Ahmet Yenilmez’den Altın Öğütler

Bergama Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bergama Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi’ etkinlikleri kapsamında Bergama’da gençlerle bir araya gelen Ünlü Tiyatrocu- Yazar Ahmet Yenilmez, sporun ve sanatın önemine dikkat çekti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun önem verdiği ve bakanlık projesi olarak birçok ilde gerçekleştirilen ‘Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi’ Bergamalı gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun her fırsatta dile getirdiği gençler için spor ve sanat etkinliklerinin artarak devam edeceği açıklamaları bir bir gerçeğe dönüşüyor. Bergamalı gençler gönüllerince sanatsal faaliyetlerde bulunup, spor etkinlikleri yapmaya devam ediyor.
‘Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi’ etkinlikleri kapsamında Bergama’ya gelen Ünlü Tiyatrocu Yazar Ahmet Yenilmez gençlerden büyük ilgi gördü. Tiyatrocu Yenilmez, gençlere sporla ve sanatla her zaman iç içe olmaları öğüdünde bulundu. Değerli Zamanlar etkinliğine katılan gençler etkinliğin son bölümünde zeytin ağacı ve çiçek dikimi yaparak, Bergama’da ‘Değerli Zamanlar’ hatıra bahçesi oluşturdu.