Bergama Kitap Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Bergama Kitap Günleri için geri sayım başladı
Bergama Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Kitap Günleri için geri sayım başladı. 25 Mart – 03 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek kitap günlerine 50 yayınevi, 30 yazar katılacak. Yazarlar sevenleri için imza günleri düzenleyecek. Başkan Koştu, tüm Bergama ve çevre ilçelere seslenerek, “Herkesi kitap günlerine gezmeye, istedikleri kitapları almaya ve gönüllerince okumaya davet ediyorum” dedi.
Bergama Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan kitap günleri için hazırlıklar başladı. 25 Mart – 03 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenecek kitap günlerine yaklaşık 50 yayınevi ve 30 yazar katılacak.
BAŞKAN KOŞTU; “GENÇLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMALIYIZ”
Gençlerin ve çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanması için Kitap Günleri’nin düzenlediğini ifade eden Başkan Koştu, “Tabiiki kitap okumanın yaşı yok. Küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza kitap okuma sevgisi kazandırmalıyız. Anne, Baba, Dede, Babaanne ve Anneannelere de buradan seslenmek istiyorum. Tutun torununuzun elinden getirin kitap günlerine. Kitap kokusunu çocuklarımız 10 gün sürecek kitap günlerinde doyasıya içlerine çeksinler. Bir de hem kendiniz hem torununuz için kitaplar alın. Okumaktan güzel bir şey yok” dedi.
BİNLERCE ESER KİTAP SEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK
Etkinlikte binlerce eserin kitap severlerin beğenisine sunulacağına işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “50 yayınevi, 30 yazar, binlerce kitapla Bergama Kitap Günleri kitapseverler için kapılarını açıyor” dedi.
Bergama Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri’nde iş Bankası, Yapı Kredi, Beyaz Balina, Arkadya, Go, Koridor, Alfa, Everest, Kapı, Artemis, Bilgi, Timaş, Ötüken, Martı, Olimpos, Yakamoz, Tübitak, Pagoda, Gönül, Referans, Hayat, Erdem, Mavi kadın, Kuytu, Fa, Zen Sanat, Baraka, Appelles, Altan Baba, Kırmızı Kedi, İnkılap, Pembe Çatı, Kanon, Literart, Eksik Parça, Epsilon, Yediveren, Ayzıt, Çocuk Gezegeni, Kumran, Siyah Beyaz, Uğur Böceği, Vefa, Can, Doğan, Hepsi Çocuk, Kariyer, Destek, İthaki, Hayy yayınevleri ile Kahraman Tazeoğlu, Sinan Yağmur, Mine Sota, Tuğçe Yanardağ, Serkan Bozkuş, Nihat Gökmen, Fikret Eroğlu, Hilal Kahraman, Mesut Güler, Feride Eryılmaz, Barış Çelimli, Volkan Doğan, Ali Eryılmaz, Ahmet Uzgaç ve sürpriz isim yazarlar katılacak.