Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, İlçe Müftü Vekili Ramazan Davşan Ve Müftülük Murakıbı Şener Kara’yı Belediyede Kabul Ederek, Bir Süre İstişarelerde Bulundu

Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, İlçe Müftü Vekili Ramazan Davşan ve Müftülük Murakıbı Şener Kara’yı belediyede kabul ederek, bir süre istişarelerde bulundu.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş’ kampanyasına kurban bağışında bulunan Başkan Yardımcısı Uyar, her gün 500 ihtiyaç sahibinin evine kadar üç çeşit sıcak yemek götüren Bergama Belediyesi Aşevi’nin de kurban bağışı kabul ettiğini belirterek, Aşevine kurban bağışında bulunmaya herkesi davet etti.

Bergama’da herkesin yardımlaşmaya önem verdiğine işaret eden Uyar, “Gerek kurban, gerek et bağışı yapan hemşehrilerimiz ayrıca isterlerse belediyemiz veterineri kontrolünde belirlenen kurbanlardan da 1.600 TL. ödeyerek alabilir, kesimini görevlilerimize yaptırabilirler. Ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz bize ulaşacakları gibi 0 541 490 09 11 ve 0 536 232 40 11 nolu telefonlarımızdan da ayrıntılı bilgi alabilirler. Yaptığımız ve yapacağımız hayırları Allah kubul etsin” dedi.