Başkanvekili Uyar, “Başta Kendi Annem Ve Çok Değerli Eşim Olmak Üzere, Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutlarım” Dedi

Belediye Başkanvekili Aşkın Uyar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Belediyemiz Beyaz Masa Ekibi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü kadın çalışanlarını ziyaret ederek, karanfil çiçeği verdi. Bergama projeleri takibi için Ankara’da olan Başkan Koştu’nun selamlarını iletti. Başkanvekili Uyar, “Başta kendi annem ve çok değerli eşim olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.