Bal Ligi 8. Grupta Şampiyonluğa Koşar Adım İlerleyen Bergama Belediyespor 1-0 Yendiği Gönenspor Deplasmanından 3 Puanla Dönüyor

Sahadaki başarılarıyla gurur duyduğumuz Bergama Belediyespor, bu haftada namağlup ilerleyişini sürdürdü. Ömer Kuşan’ın 55. dakikada attığı golle Gönenspor’u 1-0 yenen Bergama Belediyespor, şehrimize yaşatacağı şampiyonluğun sinyallerini daha güçlü vermeye başladı.

BAŞKAN KOŞTU “BERGAMASPORUMUZU HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARACAĞIZ”

Göreve geldiklerinde dağılmış bir Bergamasporu karşılarında bulduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Bergamasporumuz içinde bulunduğu bu durumu hiç hak etmiyordu. Süratle harekete geçip arkadaşlarımızla birlikte neler yapacağımızı kararlaştırdık. Başta Kulüp Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Bilir Altay, kulübümüz çalışanları, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik kadromuz, sporcularımız ve taraftarımızla birlikte inanarak mücadeleye başladık. Ve bugün koşar adım şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Bu başarıda emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk” dedi.

KULÜP BAŞKANI ALTAY “ŞAMPİYONLUĞA KİTLENDİK”

Bal ligi 8. grupta şampiyonluğa koşar adım ilerlediklerini açıklayan Kulüp Başkanı Bilir Altay, “Yola çıkarken başaracağımıza inandık. Yolun başında şampiyorluk için hazırlığımızı yaptık. Bergamasporumuzu hak ettiği yere çıkartmaya kararlıyız. Bu amaç için Belediye Başkanımız Hakan Koştu, yönetimimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve taraftarımızla çalışıyoruz. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yolun sonu şampiyonluk” dedi.