Asfalt için çalışmalar devam ediyor

Kadim kent Bergama’nın yıllardır devam eden ve kangrene dönüşmüş haliyle çözüm bekleyen yol sorununa kalıcı çözüm için canla başla çalışan Bergama Belediyesi, ana arterlerden başlattığı çalışmaları hızla yapma devam ediyor. 100. Yıl Caddesi’nde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, “Şehrimize yakışır asfalt yolları biran önce yapmak üzere durmadan çalışıyoruz” dedi.
İlçenin en bozuk yollarından biri olan 100. Yıl Caddesi’nde başlayan kaldırım düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, “Doğalgaz çalışması, elektrik kablolarının yer altına alınması gibi alt yapı çalışmalarının tamamlandığı 100. Yıl Caddemizde kaldırım düzenlemesi ve aydınlatma direklerinin yapımını başlattık. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra yolumuzu sıcak asfaltla kaplayacağız. Ardından Bülent Ecevit ve Harmanyeri Caddelerimizde de gerekli düzenlemeleri yapacağız. Sonrasında ana arterleri asfalt ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.