2004-2009 Dönemi Belediye Başkanımız Raşit Ürper’in Vefat Eden Eşi Aysel Ürper, İkindi Namazına Müteakip Yeni Camii’nde Kılınan Cenaze Namazı Ardından Bergama Şehir Mezarlığına Defnedildi

2004-2009 dönemi Belediye Başkanımız Raşit Ürper’in vefat eden eşi Aysel Ürper, ikindi namazına müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından Bergama şehir mezarlığına defnedildi. Mesleği boyunca birçok öğrenci yetiştiren emekli Öğretmen Aysel Ürper’e Allah’tan rahmet, Belediye Başkanımız Raşit Ürper, ailesi ve yakınlarına belediyemiz adına baş sağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.