19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Hükümet Konağı Önünde Bir Tören Gerçekleştirildi

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Hükümet Konağı önünde bir tören gerçekleştirildi.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Kürşat Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bergama Şube Başkanı Mesut Evci, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Nihat Oral protokol üyeleri, vatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan gazilerimiz ile şehitlerimizin aileleri katıldı.
Törende, vefat eden gazilerimizin ve şehitlerimizin ruhları için okunan Kur’an-ı Kerim ardından her bir gazimiz ve şehidimizin ruhları için dualar edildi. Daha sonra gazilerimiz, şehit aileleri ve yakınları onuruna Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe geçildi.