14 Eylül Stadyumu’nda Taraftarın Yoğun Katılımıyla Birlikte Bergama Belediyespor – Ayvalıkgücü Belediyespor Maçı oynandı.

Maçı Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, Kulüp Başkanı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Bilir Altay, Belediye eski başkanlarından Raşit Ürper, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Geçtiğimiz hafta antremanda sakatlanan takım kaptanı Emrecan Afacanoğlu’da Başkan Koştu ile beraber maça gelerek, rahatsızlığına rağmen türibinden takım arkadaşlarına destek verdi.

MAÇ TV35’DEN CANLI YAYINLANDI

90 dakikanın tamamı TV35’den canlı olarak yayınlanan maç, havanın soğuk olmasına rağmen taraftarın yoğun ilgisini çekti. İlk yarıda üstünlüğünü koruyan Bergama Belediyespor maçın ikinci yarısında Ayvalıkgücü Belediyespor’un attığı golle berabere kaldı. Güzel bir oyun sergileyen ve sahada son dakikaya kadar üstünlüğünü koruyan Bergama Belediyespor çokça gol pozisyonuna girmesine rağmen maç 1-1 berabere bitti.

BAŞKAN KOŞTU’DAN SPORCU VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği maçta taraftar 90 dakika boyunca Bergama Belediyespor’a tezahüratları ile desteğini sürdürdü. Bergama Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, maç sonrası soyunma odasına girerek sporculara ve teknik kadroya tebrik dileklerini iletti. Başkan Koştu desteklerinden dolayı taraftara da teşekkür etti.