VERGİ HAFTASI KUTLANIYOR

Bergama’da ’Vergi Haftası’ düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törenler Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Düzenlenen törenlere Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkan yardımcısı Ali Kahyaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Serpil Güler, Bergama Vergi Dairesi Müdür vekili Şenay Pınargözü, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya, Bergama Garnizon Komutanı Tank Albay Ahmet Ömercikli, Bergama İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Dinçer, siyasi parti temsilcileri ve vergi dairesi çalışanları katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Bergama Vergi Dairesi Müdür vekili Şenay Pınargözü konuşmasına “Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 27’ncisi düzenlenmekte olan vergi haftası etkinliklerine hoş geldiniz” diyerek başladı. Pınargözü; “Bu vergilendirme döneminde de hem kayıt dışı çalışan hem de gerçek kazançlarını beyan etmeyen mükelleflerimizin gönüllü uyumuna yönelik dairemiz çalışmalarının yanı sıra odalarımızın, muhasebecilerimizin de mükelleflerimizi yönlendirme konusunda hassasiyet ve işbirliği göstereceklerine gönülden inanıyorum” dedi. Konuşmanın ardından Bergama Kaymakamlığı Sergi Salonu’nda bir kokteyl verildi.

BAŞKAN GÖNENÇ’E ZİYARET

Tüm yurtta 27’ncisi düzenlenen ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri nedeniyle, vergi dairesi yönetimi, Bergama Vergi Dairesi Müdür vekili Şenay Pınargözü önderliğinde Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i makamında ziyaret etti.

Bir süre süren sohbet sırasında Başkan Gönenç, vergi haftası nedeniyle gelen ziyaretçilerin günlerini kutladı. Başkan yardımcıları Ümit Atlam, Ali Kahyaoğlu, Meclis Üyesi Serpil Güler’in de bulunduğu ziyaret sonrası birde hatıra fotoğrafı çekildi.