UĞUR DÜNDAR İLE HALK ARENASI BERGAMA'DAYDI

Her hafta farklı konu ve konuklarla gündemin nabzını tutan duayen gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halkın Arenası' bu hafta Bergama'dan canlı yayınlandı.

Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programın konukları CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tarihçi Sinan Meydan ve Av. Murat Ergün oldu.

Bergamalılar'ın yoğun ilgi gösterdiği programın başlangıcında seyirciler Türk Bayrakları sallayarak ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları attılar. Daha sonra sahneye çıkan Uğur Dündar; "Bu hafta Dünya'nın Kültür Mirası Bergama'da, Bergamalı Milli Voleybolcu Erdal Önder Spor Salonu'ndayız. Siz Bergamalılar ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ben öncelikle bizleri burada bu güzel atmosferde sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç'e çok teşekkür ediyorum" dedi. Programda ise Uğur Dündar ve konukları Muharrem İnce, Sinan Meydan, Murat Ergün ülkenin içinde bulunduğu durum ve güncel konular ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Program sonunda ise seyirciler konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.