TOPALLAR, YENİLER, YORTANLI

MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, büyükşehir yasası ile mahallelere dönüştürülen köylerde sürdürdüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün ve Büyükşehir Belediyesi Müdürlükleri’nin, mahalle muhtarları aracılığıyla gelen talepleri hizmete dönüştürdüğü çalışmalar bu kez Topallar, Yeniler ve Yortanlı’da yoğunlaştı.

TOPALLAR MAHALLESİ
Topallar Mahallesi’nde 3000 metre kare beton parke taş yol döşemesi yapıldı. Topallar Mahalle Mezarlığı tel örgü ile çevrilerek, temizlik ve ilaçlama işlemleri bitirildi.

YENİLER MAHALLESİ
Yeniler Mahallesi’nde ise 1000 metre kare yol ile Muhtarlık Odası yapıldı. Yeniler Mahallesi Mezarlığı tel örgü ile çevrilerek, temizlik ve ilaçlama işlemleri bitirildi.

YORTANLI MAHALLESİ
Yortanlı’da ise 2 kilometre ulaşım yolu zemin çalışması tamamlandı. Asfaltlama işlemleri ise yakın zamanda başlayacak.

BİRİMLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR
Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yapılan işlerin Bergama Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi birimlerince planlanarak, programlandığını, çalışmaların ise zamanında ve aksamadan devam ettiğini ifade etti. Başkan Gönenç; “Gerek büyükşehir, gerek belediyemiz ve gerekse bizim bizzat köylerden dönüşen mahallelerde yerinde gezerek, muhtarlarla ve vatandaşlarla görüşmelerimizde talepleri dinleyerek tespit ettiğimiz sorunlar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı tüm mahallelerimize eşit şekilde götürmeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Büyükşehir Yasası sonrası mahalleye dönüşen 114 köy ve 5 belde bizim sorumluluğumuz alanına girdi. 18 merkez mahalle ile birlikte toplam 137 mahallemiz oldu. Plan ve programlarımızı yaptık. Birimlerimiz büyükşehir ile birlikte özveriyle çalışarak hizmet götürmeye devam ediyor” dedi.