MOTOSİKLET TUTKUNLARI BERGAMA’DA BULUŞTU

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ile Bergama Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri, Bergama Ticaret Odası'nın ise katkı koyduğu, bu yıl ilkini düzenlenen ‘Motosiklet Festivali’, Türkiye’nin her yerinden gelen motosikletçileri Bergama’da buluşturdu.

Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcasında 70ler 80ler ve 90lar konsepti ile hazırlanan konserler, DJ performansları, Dünya Mirası Bergama da çevre gezileri, Stunt Showlar ve eğlenceli yarışmalarla motor tutkunlarına güzel bir hafta sonu yaşattı.

“1.International Bergama Retro Motofest” adıyla düzenlenen festivalde Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan “Retrobüs” grubu ve “İstanbul Band” konseri ile eğlenen motosikletçiler, DJ Berna Öztürk ve DJ Sıtkı Erkek müzik performansları ile oldukça müzik dolu dakikalar yaşadı.

UNESCO Dünya Mirası Bergama’nın tarihi ören yerlerini ve tarihi çarşılarını da gezen motor tutkunları Kızıl Avlu’nun bahçesinde Stund Rider Umut Kestane’nin motoruyla sergilediği “Extrem Stunt Show” ve akrobasi gösterisini ilgiyle izledi.

Bu yıl ilki düzenlenen motosiklet festivalinin Bergama’ya ayrı bir renk kattığını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Türkiye’nin farklı yerlerinden çok sayıda motosikletçi Dünya Mirası Bergama’da buluştu ve bizler için farklı ve renkli bir etkinlik oldu. İnşallah önümüzdeki yıl da yine güzel bir organizasyonla bu festivali Bergama’da gerçekleştiririz. Katılan ve Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.