MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

KOZLUCA VE ALİBEYLİ MAHALLESİ’NDE AŞEVİ, BÜST VE YOL YAPILDI

Bergama Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde mahallelere yönelik yaptığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Kozluca Mahallesine Aşevi, mahalle meydanına Atatürk büstü, Alibeyli Mahallesi’ne 2000 metrekare kilit parke taş yol yapıldı. Ayrıca Alibeyli Mahallesi’nde bulunan düğün salonunun iç ve dış cephe yenilenmesi çalışmaları da başlatılıyor.

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve mahalle muhtarları ile yaptığı istişareler sonucunda hız kazanan çalışmalar Kozluca ve Alibeyli Mahallelerinde devam etti. Kozluca Mahallesi’ne Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in talimatıyla hayırlarda kullanılmak üzere aşevi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ise Kozluca Meydanı’na ise Atatürk büstü yapıldı. Alibeyli Mahallesi’ne ise 2000 metrekare kilit parke taş yol yapımı tamamlandı. Mahallede bulunan düğün salonunun iç ve dış cephe tadilatına ise yakın zamanda başlanacak.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bergama Belediye Başkan Mehmet Gönenç; “İlçemize bağlı köylerden dönüştürülen 114 mahalle ile 5 belde var. Merkez mahalle sayımız ise 18. Tüm olanaklarımızı kullanarak Büyükşehir Belediyemiz ve ona bağlı daire başkanları ile ortaklaşa sürdürdüğümüz çalışmaları mümkün olduğunca hızlı ve eşit şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda Belediyemiz Muhtarlar Müdürlüğü ve diğer birimlerimiz mahalle muhtarlarımızla devamlı olarak görüşme içerisinde. Yapılan planlamalarla oluşturulan programlarımızda herhangi bir aksama olmadan ve hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.