MAHALLE MUHTARLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalleye dönüşen köy ve belde muhtarları, bürokratlar ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in katıldığı toplantıda bir araya geldi. Bergama Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda sorunlar dinlenerek, çözüm yolları arandı.

Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kahyaoğlu, Ümit Atlam, Bergama Belediyesi Daire Müdürleri, Su Kanal İşletme Daire Başkanı Aydın Korkmaz, Bergama Şube Müdürü Tarık Ada, Bergama Yerel Hizmetler Şube Müdürü Vedat Çalışkan, Yol-Altyapı Şube Müdürü Hamdi Ziya Aydın, Bakım Onarım Hizmetleri Şube Müdürlüğü Kuzey Bölge Şefi Suat Öztürk, İzbeton Yol Altyapı ve Asfalt Uygulama Müdürü Alphan Bozan, İnşaat ve Kentsel Alan Bakım Müdürü Gökay Bostancı, Yol Alt Yapı Asfalt Şube Şefi Oktay Düzgün ile Bergama’ya bağlı kırsal ve kent merkezinde yer alan yaklaşık 100 kadar muhtar katıldı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası ile birlikte kendilerine bağlanan eski köy yeni mahallelerin sorunlarını Bergama Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözdüklerini ve çözmeye devam edeceklerini belirtti. Toplantıda mahallesi ile ilgili sorunlarını tek tek anlatma fırsatı bulan muhtarların şikâyetleri, ilgili daire müdürü ve bürokratlar tarafından not alındı. Biran önce çözüme kavuşturulacağı belirtildi.