MAHALLE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MAHALLE ÇALIŞMALARI DEREKÖY, İKİZLER VE ÖRENLİ’DE DAVAM ETTİ

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde sürdürdüğü mahalle çalışmaları, mahalle muhtarlıklarıyla yapılan istişareler doğrultusunda devam ediyor.

Çalışmalar doğrultusunda Dereköy Mahallesi’ne muhtarlık odası, beton parke yol (3500 metrekare), Örenli Mahallesi’ne Alaçık, İkizler Mahallesi’ne ise muhtarlık odası yapıldı. Ayrıca İkizler-Oruçlar Mahalleleri arasına bulunan 4 kilometrelik ulaşım yolu yapım çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bergama Belediyesi Muhtarlıklar İşleri Müdürlüğü’nden Haydar Türkdoğan; “Muhtarlık İşleri Müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’in talimatıyla, mahalle muhtarlarımızla sıkça görüşmeler yaparak ilgili birimlerimize tespitlerimizi bildiriyoruz. Neticesinde ilgili birimlerimizin, büyükşehir belediyesi ile birlikte yaptığı plan ve programlar doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Dereköy ve İkizler’e muhtarlık odası, Örenli’ye Alaçık yaptık. Yol yapım çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor” dedi.

Yapılan işlerle ilgili Belediye birimleri ile devamlı diyalog halinde olduklarını belirten Dereköy Mahalle Muhtarı Ömür Saka, İkizler Mahalle Muhtarı Sezai Eriken ve Örenli Mahalle Muhtarı Osman Şahan, çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek Bergama Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Muhtarlar mahalle sakinleriyle görüşerek tespit edilen sorunları ilgili birime aktarmaya devam edeceklerini de söylediler.