MAHALLE ÇALIŞMALARI

MAHALLE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bergama Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, büyükşehir yasası ile mahallelere dönüştürülen köylerde sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor.

Alhatlı Mahallesine 4.000 m2 beton parke taş tamamlandı. Ayrıca Mezarlık temizliği yapılarak etrafı tel örgü ile çevrilerek, demir kapısı takıldı.

Yeniler Mahallesi Mezarlığı temizlenerek çevresi tel örgü ile çevrildi ve mezarlığın girişine demir kapı konuldu.

Durmuşlar ve Ayazakent Cennet Mahallesi kavşağına bekleme durakları yapılıp hizmete sunuldu.

Dereköy Mahallesinde ise devam eden beton parke taş yol döşemeleri yaklaşık 10.000 metrekareyi bulacağı belirtildi.

Göçbeyli Mahallesine 7.000 m2 beton parke taş döşenerek hizmete açıldı.

İneşir Mahallesine eksik kalan sokaklar beton parke taş döşemesi yapılarak tamamlandı.

Yukarı Ada mahallesinde ise eksik kalan sokakların 2.000 metrekaresi beton parke ile döşenmiş olup çalışması devam etmektedir.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü adına bilgi veren Haydar Türkdoğan; “İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde sürdürdüğümüz çalışmalar yapılan plan ve programlar çerçevesinde devam ediyor. Başkanımız Mehmet Gönenç’in de talimatıyla tüm köylerde sorunları tespit ediyoruz” dedi.