İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ

İGC, BAŞKAN GÖNENÇ'İ ZİYARET ETTİ

Yerel basının sorunlarına dikkat çekmek için çalışma yürüten İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i makamında ziyaret etti.

İGC Başkan Yardımcısı Murat Atilla, Sayman Semih Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Karadağ'ın da yer aldığı ziyarette, ekonomik olarak sorunlar yaşayan yerel basının içinde bulunduğu zorluklar dile getirildi.

Tarihi ve doğal zenginlikleriyle ünlü Bergama'da önemli çevre sorunları yaşandığını belirten Başkan Gönenç de, basının eksiklerin ve sorunların dile getirilmesinde çok önemli yere sahip olduğunu ve basın organlarının yaşaması için kentteki tüm dinamiklerin destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca ziyarette, İGC ve Bergama Belediyesi işbirliğinde İzmirli gazetecilere yönelik "Bergama tarih turu" gerçekleştirilmesi için de ilk adım atıldı.