İLKOKULLAR ARASI FUTBOL LİGİNDE HEYECAN SÜRÜYOR

Çocukların küçük yaşlarda spor yapabilmesi ve turnuva deneyimi kazanabilmesi amacıyla, İlçede bulunan on iki ilkokulun oluşturduğu futbol takımlarının katılımlarıyla gerçekleşen  ‘İlkokullar arası Futbol Ligi’nde 6.haftaya gelindi.

Turnuva Bergama Belediyesi, Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlendi. 6’ıncı haftaya Osman N.E İlkokulu 18 puanla lider girdi. Yüzüncü Yıl ilkokulu 16 puanla ikinci, Ali Rıza Eroğlu ilkokulu 15 puanla üçüncü, Mert.Ö İlkokulu ise yine 15 puanla 4’üncü sırada yer aldı.

Düzenlenen turnuva maçlarını öğrencilerle birlikte izleyerek heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bergama’da çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz sportif çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Oluşturduğumuz altyapılardan yetişen çocuklarımız başarılarla ve madalyalarla hepimizi mutlu ediyor. Bu açıdan düzenlenen bu turnuvanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü çocuklarımız burada turnuva deneyimi kazanıyorlar. Rekabet etmeyi öğretmenleri öncülüğünde centilmenlik ve arkadaşlık çerçevesinde öğreniyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlkokullar arası futbol turnuvası “Lig Bergama” her Cumartesi Bergama Belediyesi Futbol Akademi Tesisleri’nde saat 11.00 – 13.00 arası gerçekleştiriliyor.