GÜNEY KORE’Lİ EDİTÖRLER BERGAMA’YI ZİYARET ETTİ

Güney Kore’nin yüksek tirajlı tanınmış dergilerinden Goon’un editörleri Park Geon Woo ve Egon, dergi için hazırlayacakları İzmir konulu makale için Bergama’yı ziyaret ettiler.

İzmir Ticaret Odası sponsorluğunda gelen ve Bergama Belediye Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştiren Park Geon Woo ve Egon’u burada Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kahyaoğlu ve Ümit Atlam karşıladı. Konuklara İzmir Ticaret Odası Turizm Müdürlüğü yetkilileri Özlem Örs ve Ayşegül Selçuki ile Bergama Müze Müdürü Nilgün Ustura eşlik etti.

Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen görüşmede Bergama Turizmi, turizm işaretleri ve levhaları, Güney Kore – Türkiye arasında ki turizm faaliyetleri konuşuldu. Görüşmeyle ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu; “Güney Kore’nin tanınmış dergisi Goon’un editörlerini konuk ettik. Burada her iki ülke arasında köprü kurularak turizm faaliyetlerinin arttırılması konusunda görüşlerimizi paylaştık. Bergama’yı konuklarımıza anlattık. Bizlere, ülkelerine döndüklerinde, dergilerinde İzmir ile ilgili bir makale hazırlayacaklarını, Bergama’ya da yer vereceklerini söylediler” dedi.

Görüşmenin ardından gelen konuklar Park Geon Woo ve Egon’a, Bergama Müze Müdürü Nilgün Ustura öncülüğünde Bergama’nın tarihi ve ören yerleri gezdirildi.