DIŞİŞLERİ BAKANI BERGAMA STANDINI ZİYARET ETTİ

Bu yıl 20.kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’te yer alan Bergama standı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğu’nu ağırladı.
Bergama Standını gezen Bakan Çavuşoğluna Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat eşlik etti.
Başkan Gönenç , Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğu’na UNESCO Dünya Mirası Bergama hakkında bilgi verirken stantta yer alan Bergama’ya özgü yöresel lezzetlerden ikram etti.

Bergama Standında Ünlüler Geçidi

Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören Bergama Standı aynı zaman da ünlülerin de ilgi odağı oldu. Müzisyen ve Dizi oyuncusu Kutsi, Fantezi müziğin sevilen sesleri İntizar, Serkan Kaya ve Ankaralı Coşkun’un yanı sıra pop müzik sanatçısı Murat Başaran , Fox Tv Sabah Haber Spikeri İsmail Küçükkaya Bergama standını ziyaret ettiler.

Fuarda Bergama standına ayrıca Turizm yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu CHP 24.Dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ,Belediye Başkanları gelerek Bergama hakkında bilgi aldılar.

Bergama; Keman Dinletisi ile ziyaretçilerini ağırladı
Bergama’nın tarihive kültürel dokusunun yanı sıra sanatın da ön plana çıktığı stantta Elektro Keman Sanatçısı Güneş Özgeç sergilediği canlı performansı ile ziyaretçilere müzik dolu anlar yaşattı.