ÇALIŞMALAR PAŞAKÖY VE KARALAR'DA SÜRÜYOR

MAHALLE ÇALIŞMALARI PAŞAKÖY VE KARALAR’DA DEVAM ETTİ

Bergama Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde sürdürdüğü mahalle çalışmaları Paşaköy ve Karalar Mahallelerinde devam etti.

Çalışmalar kapsamında Paşaköy Mahallesi Mezarlığı’na tel örgü çekildi. İlaçlaması yapıldı. Bergama Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlama çalışmalarının sırasıyla diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

Karalar Mahallesinde ise yapılan çalışmalarda 70 metre istinat duvarı, 2000 metrekare beton parke taş yol yapımı tamamlandı, mahalle içinden geçen derenin ıslahı yapıldı. Ayrıca mahallede bulunan okul bahçesine de mahalle halkının çok amaçlı kullanabileceği ‘Alaçık’ yapıldı. Yapılan açıklamada çalışmaların yapılan planlamalar doğrultusunda sırasıyla diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.