BERGAMALI KADINLAR EL EMEKLERİNİ SERGİLİYOR

Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılı çerçevesinde merkez ve merkez dışı mahallelerde açtığı kursların yıl sonu sergilerinin açılışları başladı.

Osman Nuri Ersezgin İlkokulu’nda gerçekleşen iğne oyası kursu açılışına Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcıları Ümit Atlam ve Ali Kahyaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Ergüner ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurs sertifikalarının da verildiği sergi açılışında kursiyerler sertifikalarını Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’ın elinden aldı.

Kurs Hocası Demet Demir ve kursiyerlerin hazırladıkları birbirinden güzel el emeği ürünleri beğeniye sunduğu sergiyi gezen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, geleneksel el sanatlarının en güzel örneklerle tekrar yaşatan kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi.