BERGAMA’DAKİ FIRINLAR DENETLENDİ

Bergama Belediyesi zabıta ekipleri ekmek fırınlarını denetleyerek, fırınlarda hijyen kontrolü, gramaj denetimi ve baca denetimi gerçekleştirdi.

Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapılarak, mekan temizliği ve üretim araçlarının da uygun koşullarda olup olmadığına bakıldı.

Bergama Belediyesi Çevre Mühendisi Muhammed Ashour eşliğinde yapılan denetimler sırasında kurallara uymayan fırınlar uyarılarak bir sonraki denetimlerde eksiklerinde devam etmesi halinde cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen koşulları, gramaj ve resmi evraklar açısından yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerinin işletmecileri ve çalışanlarına teşekkür etti.