BERGAMA’DA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ramazan Bayramı’nda Bergamalı hemşerileri ile bayramlaştı.

Ramazan Bayramı’nda resmi kutlamalar ilk olarak Bergama Öğretmenevi Lokalinde, ardından da Bergama Belediyesi Haluk Elbe Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bergamalılarla bayramlaşan Belediye Başkanı Gönenç, daha sonra Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan ,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer ve İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkayaile birlikte, 1992 yılında Şırnak’ta şehit düşen Serkan Eroğlu, Şehit Polis Cemil Koç ve Şehit Polis Ahmet Gılıç’ın ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve bir süre sohbet eden Başkan Gönenç; “Bayramlar insanların bir araya gelerek güzel duyguları ve düşünceleri paylaştıkları özel günler. Sevdiklerinden uzak olanlar için ise az da olsa hüzün günleri. Ayrılık ve ölümlerin yaşanmadığı, barış ve kardeşlik içinde inşallah hep birlikte çok güzel bayramlar geçiririz. Ramazan Bayramı tüm ülkeye ve Bergama’ya güzel günler getirsin” dedi.