BERGAMA BELEDİYESPOR'DAN TRANSFER ATAĞI

BERGAMA BELEDİYESPOR’DAN BİR AYDA 18 TRANSFER

Spor Toto 3'üncü Lig takımlarından Bergama Belediyespor yeni sezon öncesi, yeni seçilen yönetimi ile transfere hızlı başladı.

24 Haziran’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 120 delegenin tamamının oyunu alarak Bergama Belediyespor Başkanlığına seçilen Süleyman Türkoğlu ve yeni yönetim kurulu, yeni sezon öncesi transfere hız verdi. Bir ayda 18 oyuncu transfer etti.

Bergama Belediyespor devam kararı aldığı teknik direktör Murat Gürkan Zora'nın raporuyla, ilk olarak Gümüşhanespor'dan kaleci Süleyman Genal (28) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Mehmet Alper (17), Spor Toto 2.Lig takımı Anadolu Üsküdar 1908 Spor’dan orta saha oyuncusu Hüseyin Demir (27), Sakaryaspor’dan sol bek Efşan Geçgin(24), Kırıkhan Spor’dan stoper Hüseyin Akmaz (28), 1920 Maraşspor’dan sağ bek İlyas Ekiz (25), Kırıkhanspor’dan kanat oyuncusu Egecan Çevir (24), yine Kırıkhanspor’dan forvet Gökhan Aydıngül (28), Manisaspor’dan forvet Oğuzhan Palaz (19), Gaziosmanpaşaspor'un başarılı kalecisi Halim Altaş (26) , Bayburt Group İl Özel İdarespor'dan kaleci Can Avcı (25), Ayvalıkgücü Belediyespor'dan ön libero Sergen Piçinciol (22), Menemen Belediyespor’dan kanat oyuncusu Emre İşçiler (27), yine Menemen Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Ramazan Altıntepe (35), Vefaspor’dan genç stoper Muhammet Hüseyin Toka (19), Payasspor’dan oyun kurucu Serdar Sudun (27), Bodrum Belediye Bodrumspor’dan kanat oyuncusu Cengiz Tunçer (28), Boluspor’dan oyun kurucu Senad Sancak ile sözleşme imzaladı.

Öte yandan iç transferde ise Mert Kaytankaş, Kemal Mercan, Mehmet Altındağ, Emre Tosun, Harun Tutum, Mert Özmen ve Samet Elibol olmak üzere 7 futbolcu ile anlaşma sağlandı.

ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ

Başkan Süleyman Türkoğlu, zorlu bir grupta, güçlü takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatarak, ligde üst sıraları hedeflediklerini, bu hedefe göre kaliteli transferler yaptıklarını açıkladı. Gelecek vaat eden genç yetenekler ile tecrübeli oyuncuları bir araya getirdiklerini dile getiren Başkan Türkoğlu; “Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra teknik heyet ve futbolcularımızda, lige iyi hazırlanıp, kalitelerini sahaya yansıttıklarında, üst sıralarda yer alacağımıza inanıyoruz. Tüm şehri takımımızın etrafında birleştirebilirsek, ligi çok güzel bir yerde bitirebiliriz’’ dedi.

Kırmızı lacivertli yönetim, aynı zamanda alt yapı konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Bergama Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörlüğüne, Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin getirildi.