BERGAMA BELEDİYESPOR TAEKWONDO’DA 10’DA 10 YAPTI

Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı, Çanakkale’de düzenlenen Taekwondo Şampiyonası’na 10 sporcu ile katılıp, 10’da 10 yaparak takım halinde kupa ve madalyalar kazandı.

Manisa, İzmir, Balıkesir, Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Çanakkale’den birçok sporcunun katıldığı turnuvaya Bergama Belediyespor Takımı minikler, yıldızlar ve gençlerde toplam 10 sporcu ile katıldı. 5 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük elde ederek takım halinde kupa aldı.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nden plaket, madalya ve kupa alarak başarılarına bir yenisini ekleyen Bergama Belediyespor Taekwondo Takımı’nın antrenörü Burçin Güven; “Yapılan turnuvada sporcularımız beklediğimiz gibi çok iyi mücadele ettiler. Hepsiyle gurur duyuyorum. Bize çalışmalarımızda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e ve ailelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.