BAŞKAN GÖNENÇ MUHTARLAR İLE İFTARDA BULUŞTU

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyesi ve Bergama Muhtarlar Derneğinin ramazan ayı dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kahyaoğlu, Ümit Atlam, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ayşe Demirci Şimşek, sayıları yaklaşık yüzden fazla Mahalle Muhtarı ile bürokratlar katıldı.İftar Yemeğine katılan muhtarları tesis girişinde karşılayan Başkan Gönenç misafirleri ile tek tek ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından kürsüye gelen Bergama Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Erol yaptığı konuşmada ‘’ İftar yemeğimize katılımız ile bizleri onurlandırdınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Yoğun bir katılım sağlayarak yerel yönetim ile birlikte ne kadar büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış oldunuz. İftar yemeğimizi her ne kadar Bergama Belediyesi ve Muhtarlar Derneği ile birlikte düzenlemiş olsak da büyük katkı ve pay Bergama Belediyesindir. Ben sizlerin huzurunuzda Sevgili Başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ‘’ dedi.

Bergama Belediyesi ve Bergama Muhtarlar Derneğinin ramazan ayı dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ‘’ Hepinizin Ramazanı mübarek olsun, tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Biliyorsunuz ramazan ayı tüm İslam âlemi için özellikle de bizim için tüm Türkiye için özel ve anlamlı bir ay. Bu özel günlerde bizim aramızdaki dostluk, birlik ve dayanışma bu iftar sofraları sayesinde bir kez daha kurulmuş oluyor. Bizim toplumsal bağımızı, bugün belki de ülkemizde en çok ihtiyaç duyduğumuz insanların birbirine kim olduğuna, nereli olduğuna, hangi ırktan, hangi bölgeden ve hangi mezhepten olduğuna bakılmaksızın hepimizin ihtiyacı olduğu bu birlik ve dayanışmanın belki de en güzel örneği sergileniyor ramazan sofralarında. Bugün de Bergama’daki muhtarlarımızın önemli bir kısmı burada. Ben onlara çok teşekkür ediyorum. Tabi bu yeni yasadan sonra belediye ile muhtarların işbirliği daha öne çıktı. Eskiden daha çok Mülki İdare ve Özel İdare ile olan bir takım ortak işler bundan sonra Belediye ile birlikte yürütülmeye başlandı. Bu hepimiz için yeni bir dönem. Biz de bu yeni dönemi hem bizler hem muhtarlarımız hem de İzmir Büyükşehirdeki bürokrat arkadaşlarımız yeni düzene hep birlikte uyum sağlamaya çalışıyoruz. Yaklaşık 2 yılı geride bıraktık. O nedenle artık hepimiz bir ailenin bireyleriyiz. Hepimiz bu yerel yönetim anlayışı içerisinde mahallemizde yaşayan insanlarımıza hizmet götürmek için çabalayan büyük bir mekanizmanın birer parçasıyız. Dolayısıyla hepinize bu katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Bergama Belediyesi ve Bergama Muhtarlar Derneğinin birlikte düzenlediği iftar yemeği Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in iftar yemeğine katılan tüm mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sohbet etmesi ve Bergama’nın tüm mahallelerinde sürdürülen ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan projelerin konuşulmasının ardından sona erdi.