BAŞARILARIYLA BERGAMA'YA GURUR YAŞATIYORLAR

BERGAMA BELEDİYESPOR ORYANTİRİNG TAKIMI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bergama Belediyespor Oryantiring Takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Bergama Belediyespor Oryantiring Takımı 25-28 Şubat tarihlerinde Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasına katıldı. Türkiye genelinden 2500’ün üzerinde sporcunun katıldığı şampiyonada Bergama Belediyespor’u 16 sporcu temsil etti.

Yapılan müsabakalarda Belediyespor Takımı 1 Türkiye 3’üncülüğü, 3 Türkiye 4’üncülüğü, 2 Türkiye 5’inciliği, 1 Türkiye 6’cılığı, 1 Türkiye 7’nciliği, 1 Türkiye 8’inciliği, 1 Türkiye 9’unculuğu, 2 Türkiye 11’inciliği, 3 Türkiye 13’üncülügü elde etti.

EGE BÖLGE ŞAMPİYONASINA’DA KATILINDI

Öte yandan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesinde 12 Mart tarihinde yapılan Ege Bölge Şampiyonasına katılan Bergama Belediyespor Oryantiring Takımı burada da başarılar elde etti.

Yaklaşık 600 sporcunun yarıştığı müsabakalara 15 sporcuyla katılan Belediyespor bir bölge birinciliği, bir bölge 2’nciliği, bir bölge 3’üncülüğü, 4 tane bölge 4’üncülüğü, 1 bölge 6’ıncılığı ve 1’de bölge 9’unculuğu elde etti.

Ege Bölge Şampiyonasına Bergama dışında Bursa, Tire, Balıkesir Gömeç Ekin Koleji, Aliağa Petkim, Yakamoz, Altun, Soma, Balıkesir GSK, Manisa İl Gençlik, Karaağaç, Akhisar Lisesi, Aliağa Gazi Ortaokulu, Yamanlar Anadolu Lisesi, Aliağa Toki Oryantiring takımları da katıldı.

Elde edilen başarılara ilişkin ileriye yönelik umutlarının daha da arttığını dile getiren Bergama Belediyespor Oryantiring takımı antrenörü Burçin Güven; “Bu başarılar ileriye yönelik yapacağımız çalışmalarda bizi daha da umutlandırıyor. Ben bu başarıda takımımıza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç olmak üzere tüm sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Güven ayrıca; “Dün İzmir’de okullar arası İl Şampiyonası’nda kulüp sporcularımız, okullarını da temsil ederek takım halinde üçüncülük, bireyselde de birincilik, üçüncülük ve dördüncülük elde etmiştir. Belediyespor’da yer alan sporcularımızın okullarına yaptıkları katkılar da bizi oldukça sevindirmiştir” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARISI GURUR KAYNAĞIMIZ
Kazanılan başarıyla ilgili görüş belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Daha önce de söylediğimiz gibi İlçemizde spor adına güzel şeyler oluyor, yaşanıyor. Çocuklarımızın başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın başarısı bizim gurur kaynağımız. Alınan bu başarıda emeği ve katkısı olan herkesi, antrenörümüzü ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum” dedi.