BARINAK İÇİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI YAPILDI

İslamsaray Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağının çevresinde yazın hayvanların güneş altında kalmaması için ‘dağ akçaağaç fidanı’ dikimi gerçekleştirildi.

Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü, Bergama Hayvanseverler Derneği ve Ege Üniversitesi ile birlikte yapılan etkinlikte Bergama Belediyesi Hayvan Barınağı içine ve çevresine dağ akçaağaç fidanı dikildi. Yazın hayvanların güneş altında kalmaması ve alanın yeşillendirilmesi için yapılan etkinliğe 10 üniversite öğrencisi 2 öğretim görevlisi ile birlikte katıldı. Etkinlikte Muhtarlıklar Müdürü Orman Mühendisi Mustafa Tonay ile Bergama Belediyesi veteriner hekimi Mahmut Aslankan’da hazır bulundu.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Orman Mühendisi Mustafa Tonay bölgede ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.