AQUAPARK HİZMETE AÇILDI

BERGAMA BELEDİYESİ GÜZELLİK ILICASI AQUAPARK HİZMETE AÇILDI

Bergama Belediyesi Güzellik Ilıcası içinde yer alan Aquapark yaz sezonu için hazırlanarak, hizmete açıldı.

Serinlemek ve eğlenmek isteyenlerin buluşma noktası olacak tesis, havuzu ve atlama kuleleri ile keyifli saatler geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olacak.

Su, eğlence, güneş ve yeşilin buluşacağı tesiste aquapark ünitesi, 150 m2'lik düşme havuzu ve 525 m2'lik yüzme havuzu bulunuyor.

Tesiste ayrıca, mantar fıskiye gibi çocuk havuzu animasyon oyuncak grupları da yer alıyor.

Kafeterya, snack bar, güneşlenme terası, soyunma odaları ve duşları içinde barındıracak kompleks yapıda sahne ve oturma alanları da yer alıyor.

Tesis, Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Çarşamba günleri ise sadece kadınların kullanımına özel olacak.