ALİ RIZA EROĞLU İLKOKULU YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu yılsonu sergi açılışlarının 26’ıncısı Ali Rıza Eroğlu İlkokulu’nda devam etti.

Yapılan etkinliklere Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Jandarma Komutanı Murat Dinçer, İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hakan Ergüner, Meclis Üyeleri Serpil Güler, Eyüp Zeytinci ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışları öncesi Ali Rıza Eroğlu öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikler beğeni ile izlendi. Gösteriler ardından İlçe Halk Eğitim Müdürü Hakan Ergüner; “Bergama’da açmış olduğumuz 26’ıncı sergi bu. Sadece Ali Rıza Eroğlu okulunda ki sergimizden 300 öğrencimiz ve 200 velimiz faydalanıyor. Ben bu kurslarımızda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Tören sonrasında ise Ali Rıza Eroğlu İlkokulu’nda açılan serginin açılış kurdelesi Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç tarafından kesildi. Açılan sergi beğeni ile gezildi.

«80. Uluslararası Bergama Kermesi Fotoğrafları için tıklayınız»