23 NİSAN TURNUVASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bergama Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basketbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

11-21 Nisan tarihlerinde Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu’nda düzenlenen ve beş kız, beş erkek takımının mücadele ettiği turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını Bergama Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu’nun elinden aldı.

Erkekler kategorisinde Mualla Ersezgin Ortaokulu birinci, 80. Yıl Cumhuriyet YBO ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ise üçüncü oldu. En iyilerinde seçildiği turnuvada erkekler kategorisinde ‘En Değerli Oyuncu’ Görke Göynügür seçilirken, Ali Berk Umutlu, Sarptan Erdoğan, Yiğithan Kaçarer, Emir Apaydın ve Ata Uylas ‘En iyi 5’i oluşturdu.

Kızlar kategorisinde Mualla Ersezgin Ortaokulu A Takımı birinci, Mualla Ersezgin B Takımı ikinci, Zeytindağ Yılmaz Ortaokulu ise turnuvayı üçüncü tamamladı. Kızlar da en değerli oyuncu Bahar Öztüran olurken, Ceren Bütün, Cemre Bütün, Sude Naz Ergün, Ceylin Sezer, Gülsüm Taşdibi ‘En iyi 5’i oluşturdu.

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden ve başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, “ Bu güzel ve anlamlı turnuvada başta aydınlık geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve sporcularımıza ve turnuvayı organize eden hocalarımıza ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman spora gönül vermiş gençlerimizin yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca ödül töreninde İzmir İl ikincisi olan Bergama Belediyespor Kız Basketbol Takımı’na da ödülleri verildi. Kız takımı ödüllerini Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu’nun elinden aldı.