1. INTERNATIONAL BERGAMA RETRO MOTOFEST 7-9 EKİM’DE

İzmir’in Bergama İlçesi’nde, MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu, Bergama Belediyesi işbirliğiyle ‘Motosiklet Festivali’ düzenliyor.

“1.International Bergama Retro Motofest” adıyla düzenlenecek olan festival, Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcasında 7-9 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. 70ler 80ler ve 90lar konsepti ile hazırlanan festivalde konserler, DJ performansları, Dünya Mirası Bergama da çevre gezileri, Stunt Showlar, eğlenceli yarışmalar düzenlenecek.

Festivalde Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan “Retrobüs” grubu ve “İstanbul Band” konser verecek. Ayrıca DJ Berna Öztürk ve DJ Sıtkı Erkek hayranlarına müzik dolu dakikalar yaşatacak. Festivale katılanlar için ise Bergama’nın ören yerlerini kapsayan geziler düzenlenecek. Ayrıca Stund Rider Umut Kestane motoruyla “Extrem Stunt Show” ile akrobatik gösteriler yapacak.

Festival girişi TFF 3.Ligi 3’üncü gurupta mücadele eden Bergama Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla 5 TL olacak.

Afişleri görüntülemek için üzerlerine tıklayınız