Öğrencilerle Sohbet Eden Başkan Koştu, Türkiye’nin Dört Bir Yanından Öğrenim İçin Kadim Şehir Bergama’ya Gelen Öğrencilere Vizyon Projelerden, Ekonomik Kalkınma İçin Mihenk Taşı Önemine Sahip Serbest Bölgeye Kadar Belediye’nin Yaptığı Çalışmaları Anlattı

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşunun 10. Yıl Dönümü nedeniyle okulda bir program hazırlandı.
Programa katılan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, okulun eski yeni halinin gösterildiği videoyu öğrencilerle birlikte izledi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Koştu, Türkiye’nin dört bir yanından öğrenim için kadim şehir Bergama’ya gelen öğrencilere vizyon projelerden, ekonomik kalkınma için mihenk taşı önemine sahip Serbest Bölgeye kadar Belediye’nin yaptığı çalışmaları anlattı.