İlçemiz Öğrencilerinin Karne Günü: Yarıyıl Tatili Başladı

İlçemiz öğrencilerinin karne günü: Yarıyıl tatili başladı
Bergama’da bulunan İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri için yarıyıl tatili, karne heyecanı ile birlikte başladı. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren tüm çocuklarımıza bol bol dinlenmelerini diliyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bergamalı Kadri Anadolu İmam Hatip Lisesi FSB Proje Okulu’nda yarıyıl tatili başlangıcı dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Törene Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, protokol üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Karnelerini alarak yarıl tatiline başlayan öğrencilerin sevinci gözlerinden okundu.
BAŞKAN KOŞTU; “BOL BOL DİNLENİN”
Yarıl tatili başlangıcı dolayısıyla bir açıklama yapan ve öğrencilerin tatilini kutlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren tüm çocuklarımıza bol bol dinlenmelerini, sevdikleri ve aileleriyle birlikte sağlıklı, güzel vakit geçirmelerini diliyorum. Tüm çocuklarımıza iyi tatiller” dedi.