Bugün 2. Sevincimiz Kadın Voleybol Takımı’mızdan

Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ilk maçında sahadan galip ayrılan taraf oldu.
Bugün 2. sevincimiz Kadın Voleybol Takımı’mızdan ❤️
2.Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde ilk maçında Bergama Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı deplasmanda rakibi Akhisar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nı 3-1 yenerek sezona galibiyetle başladı.
BAŞKAN KOŞTU; “BU HAFTA SONU 2 SEVİNCİ BİRLİKTE YAŞADIK”
Kadın Voleybol Takımı’nın galibiyet haberi Bergama’da 2. sevinci yaşattı. Filenin Sultanları’nı maç sonrası tebrik eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bu hafta sonunda ilk galibiyet haberimiz Bergamaspor’dan geldi. Ardından Kadın Voleybol Takımı’mız ile çifte sevinci birlikte yaşadık. Bu başarı dolayısı ile başta sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Tüm sporcularımıza, antrenör ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.