Bergama Belediyespor, Voleybolda da Başarının Adı Oldu

Ateşçelik Bergama Belediyespor Kadın Voleybol Takımı galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Özateşspor Kadın Voleybol Takımı karşısında 3-0 galip geldi.

Erdal Önder Kapalı Spor Salonu’ndaki karşılamayı Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar ve voleybol severler izledi. Gösterdikleri performansla trübünlerden sürekli alkış alan Ateşçelik Bergama Belediyespor Voleybol Takımı salondan galip ayrılan taraf oldu.

BAŞKAN KOŞTU “SPORUN HER DALINDA BERGAMA OLSUN İSTİYORUZ”

Göreve geldikleri günden itibaren spora büyük önem verdiklerine dikkat çeken Bergama Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Kentimizin adının tarih ve kültürde olduğu gibi sporda da her zaman anılmasını istiyoruz. Bu amaçla belediyemiz bünyesinde Spor İşleri Müdürlüğü’nü süratle oluşturduk. Gençlerimizin ve çocuklarımızın ilgi alanına göre her daldaki sporu yapabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Aynı zamanda güreş, okçuluk gibi geleneksel ata sporlarımızında ilçemizde yapılmasını sağlayacağız. Bu alanda yapacağımız çalışmalarla yetenekli gençlerimizle, başarılı sporcular yetiştireceğiz” dedi.