Belediye Başkanı Hakan Koştu Yaptığı Açıklamada, “Sporcularımızı, Antrenörlerimizi, Ailelerini, Beden Eğitimi Öğretmenlerini Ve 100.Yıl Okulumuzu Tebrik Ediyorum” Dedi.

Okullararası Yıldızlar Badminton Grup Birinciliği müsabakalarında Bergama farkıDenizli’de düzenlenen müsabakalarda, tamamı Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından oluşan 100. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkek Badminton Takımı namağlup olarak şampiyon oldu. 09-12 Haziran 2022 tarihlerinde Amasya’da yapılacak Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etti. Belediye Başkanı Hakan Koştu yaptığı açıklamada, “Sporcularımızı, Antrenörlerimizi, Ailerini, Beden Eğitimi Öğretmenlerini ve 100.Yıl Okulumuzu tebrik ediyorum” dedi.