Belediy Bünyesindeki Spor Müdürlüğü Çalışmalarına Başladı

Bergama halkına spor imkanlarını en iyi şekilde sunmak amacıyla Bergama Belediyesi bünyesinde kurulan Spor Müdürlüğü çalışmalarına başladı.

Gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda spor branşlarına yönlendirmek ve eğitmek, ulusal ve uluslararası düzeyde sporcular yetiştirmek, spor kültürü ve bilincini oluşturmak amacıyla kurulan Bergama Belediyesi Spor Müdürlüğü kentin spor faaliyetlerine hız kazandıracak.

Bergama Belediyesi’nin spor ve sporcu dostu bir belediye olduğunu ve sporculara her fırsatta destek olduğunu belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Sporu bir reklam aracı olarak kullanıp ilçemizi tanıtmak, bölgesel, ulusal ve uluslarası düzeyde turnuvalar düzenlemek, spor turizmini canlandırmak, herkes için spor düsturu ile spor imkanlarını herkese sunmak, spor kulüplerimize ve okul sporlarına belediye olarak gerekli desteği sağlamak, başarılı sporcuları ve antrenörleri ödüllendirmek amacıyla çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Belediye bünyesinde kurmuş olduğumuz müdürlüğümüz kentimizin sportif anlamda daha çok gelişmesi kazanımlar elde etmesi için çalışmalarını sürdürüyor” değerlendirmesinde bulundu.