Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bu yıl 4. Düzenlenen Bakırçay Ekonomi Zirvesi’ne Katılmak Üzere Geldiği Bergama’da Toplantı Öncesi Belediyeye Bir Ziyarette Bulundu

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Ziyaret esnasında karışılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu. Bir süre devam eden görüşmenin ardından Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı Hakan Koştu ve beraberindekiler Bakırçay Ekonomi Zirvesi’ne katılmak üzere Ticaret Odası’na geçtiler.