ENGLISH

BerKM'DE KEREM GÖRSEV VE QUARTET KONSERİ

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev 20 Eylül 2017 Çarşamba Günü, Bergama Kültür Merkezi BerKM'de sanatseverler ile bir araya geliyor.

KONSER: KEREM GÖRSEV VE QUARTET
Tarih: 20 Eylül 2017 Çarşamba
Saat: 20.30
Yer: BerKM

Öğrenci 5 TL, Tam 10 TL
Not: Biletlerinizi BerKM bilet gişelerinden alabilirsiniz...

KEREM GÖRSEV

28 Haziran 1961'de İstanbul'da doğdu. Müzik eğitimine 1967 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı'nda başladı ve 1972 yılından sonra İstanbul Devlet Konservatuarı'nda devam etti. Caz tutukusu konservatuar yıllarında başlayan Kerem Görsev çeşitli klüplerde ve konserlerde bir çok Türk ve yabancı müzisyenle çalma imkanına kavuştu. Ed Howard, Rabin Kenyata, Doris Troy, Vinnie Night, Eric Revis, LaVerne Butler, Allan Harris, Clifford Jarvis, Harvey Thompson, Russell Gunn, Steve Kirby, Alvester Garnett ve Marcus Strickland bu sanatçılardan bazılarıdır.

Kerem Görsev Diskografi:

Hands & Lips (1995)
I Love May (1996)
For Murat (1997)
Relaxing (1998)
Laid Back (1999) 
November in St.Petersbourg (2000)
Warm Autumn (2001)
Existence (2002)
Meeting Point (2004)
Orange Juice (2005)
Back Again (2007)
Diversion (2009)
Therapy (2010)
To Bill Evans (2013)
Emirgan (2014)